Журналістів Уманщини привітали з професійним святом

Дата: 06.06.2019 15:51
Кількість переглядів: 923

Щорічно 6 червня у нашій країні відзначають День журналіста. Це професійне свято працівників засобів масової інформації, встановлене Указом Президента України 25 травня 1994 року на підтримку ініціативи делегатів I Всеукраїнського з’їзду редакторів газет і журналів. Дату обрано невипадково – шостого червня 1992 року Спілку журналістів України було прийнято до Міжнародної федерації журналістів.

Фото без опису

З цієї нагоди 4 червня голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець урочисто привітали на засіданні колегії райдержадміністрації перед громадськістю району газетярів, телевізійників, радійників та журналістів інтернет-видань Уманщини, з якими активно співпрацюють.

У своїх вітаннях представники влади наголосили, що журналісти володіють сильною та впливовою зброєю – словом. І від їхнього Слова, друкованого чи мовленнєвого з ефіру, залежить дуже багато. Журналісти постійно тримають руку на пульсі подій сьогодення та готові гідно виконувати свій громадянський обов’язок.

«Завдяки вам, шановні засоби масової інформації, ми отримуємо інформацію, і ви, без перебільшення,  являєтесь четвертою гілкою влади в нашому суспільстві. На Уманщині сформувалася велика когорта журналістів, які своєю щоденною працею створюють інтелектуальний простір для розбудови регіону та громадянського суспільства», – відмітив очільник району Євгеній Данченко.

Користуючись нагодою, він подякував їм за плідну співпрацю, високий професіоналізм і творчий неспокій, та побажав подальших успіхів, натхнення, незгасного ентузіазму, щастя, здоров’я, здійснення нових задумів, злагоди та достатку.

За активну участь в розвитку інформаційного простору регіону та у висвітленні роботи влади, високий професіоналізм, творчий неспокій та з нагоди Дня журналіста України Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені: Чорномаз Тетяна Олександрівна – редактор КЗ РР «Голос громади»; Даниленко Ольга В’ячеславівна – власний кореспондент обласної громадсько-політичної газети «Черкаський край»; Захарченко Надія Сергіївна – керівник представництва ТРК «Ільдана» по Уманському району та Власюк Наталія Сергіївна – журналіст громадської організації «Громадське телебачення: Умань».

Відділ взаємодії з громадськістю

     апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь