В Уманській ЦРЛ відкрили відремонтований харчоблок

Дата: 14.08.2018 15:54
Кількість переглядів: 2385

Якщо для працівників створюють належні умови праці, ті відчувають, що їх цінують і поважають. Тоді і працюється з більшим ентузіазмом. А це, погодьмось, надзвичайно важливо у сфері охорони здоров'я.

Приємна подія відбулася 14 серпня для великого колективу Уманської центральної районної лікарні – відкриття відремонтованих їдалень.

Як розповіла головний лікар Уманської ЦРЛ Інна Добрянська, у 2018 році в лікарні було заплановано проведення поточного ремонту приміщень харчоблоку. Наразі ці ремонтні роботи повністю виконані: в харчоблоці лікувального закладу проведений поточний ремонт двох їдалень для харчування працівників лікарні. На це спрямовано 169,117 тис. грн, із них: кошти місцевого бюджету – 86,517 тис. грн, благодійні кошти – 66,2 тис. грн. Також проведена заміна вікон і дверей, загалом ремонт коридору за благодійні кошти на суму 16,4 тис. грн. У цьому сприяв діагностичний центр «Вікторія». Меблі для облаштування їдалень були придбані частково за кошти місцевого бюджету та вручені закладу до Дня медичного працівника головою райдержадміністрації Євгенієм Данченком та головою районної ради Оксаною Супрунець.

Керівники району завітали цього дня на урочисте відкриття відремонтованого харчоблоку. Звертаючись до присутніх, Євгеній Данченко зазначив:

«Медичні працівники мають думати лише про те, як полегшити страждання своїх пацієнтів, як їх найефективніше та найшвидше вилікувати, а не про те, що вони працюють у неналежних умовах. Наше завдання –  створити для них максимальний комфорт. Медик – це одна з найпотрібніших професій, тому спільно маємо докласти всіх зусиль, щоб зберігати у нашій лікарні професіоналів своєї справи і залучати нових спеціалістів. Відрадно, що з 1 серпня в районну лікарню прийшло 9 молодих спеціалістів. Ми працюємо над їх забезпеченням житлом, і вже в цьому році плануємо придбати одну кватиру для лікаря».

Також Євгеній Михайлович подякував за турботу про працівників медичного закладу головному лікарю Інні Добрянській та благодійникам, які підтримали цей проект.

Харчування пацієнтів у лікарні здійснюється за рахунок субвенції сільських рад і спонсорській допомозі сільгоспвиробників у співвідношенні 60 на 40 відсотків. За словами Інни Іванівни, на постійній основі підтримують ЦРЛ Володимир Мальченко, Станіслав Хорохонько, Олександр Поліщук, Петро Карачун, Микола Гордій, Василь Чекаленко, Володимир Осадчий, Володимир Куліков.

Послугами їдальні харчоблоку центральної районної лікарні щодня користується близько 50 працівників закладу. Оплата за харчування співробітників в розмірі 40% проводиться за кошти профспілкової організації медичних працівників лікарні, 60% вартості харчування оплачують безпосередньо працівники.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь