«Це – гарантована підтримка у скрутній життєвій ситуації», – Тарас Висоцький про виплату одноразової грошової допомоги

Дата: 13.08.2019 11:34
Кількість переглядів: 358

Щорічну одноразову грошову допомогу продовжують призначати та виплачувати на Черкащині. Сьогодні комісія погодила виплату такої фінансової підтримки для 282 звернень. Отримати таку допомогу можуть у разі звернень усі, зокрема й учасники АТО та ООС, наголосив перший заступник очільника області, голова комісії Тарас Висоцький.

Від початку року вже отримали грошову допомогу майже 3 тисячі осіб на 1,5 млн грн. Втім у профільному департаменті ще є звернення на розгляді. Всі заявники отримають належну їм допомогу за наявності фінансового ресурсу.

– Звернення до нашого обласного департаменту соціального захисту надходять з початку року від усіх районів на отримання щорічної одноразової грошової допомоги у розмірі 500 гривень, – каже перший заступник очільника області Тарас Висоцький. – Це та допомога, яка призначається людям як фінансова підтримка у складній життєвій ситуації. Зокрема, для цього заявник за процедурою проходить спеціальне обстеження. Для атовців дещо простіше – необхідне лише посвідчення учасника бойових дій. Серед них є ті, хто вже знають про допомогу, і подають документи повторно, є й ті, хто вперше звертається. Розглядаємо звернення поступово, оскільки їх чимало. І коли є фінансові асигнування – виплачуємо тим, хто на черзі.

Посадовець закликав за потреби без зволікань звертатися за такою допомого. Всю інформацію нададуть в обласному департаменті або в органах соцзахисту на місцях.

Детальніше дивіться в ефірі засідання комісії:

https://www.facebook.com/CherkassyODA/videos/740361119746088/

 

За інформацією прес-служби Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь