«Дайте нам на це два дні», – Костянтин Омаргалієв про визначення утримувача ділянки Смілянської траси

Дата: 15.08.2019 09:35
Кількість переглядів: 326

Питання визначення балансоутримувача ділянки траси Черкаси-Сміла, де днями сталася ДТП за участі подружжя байкерів з Одеси,  вирішать до п’ятниці. За два дні про проведену роботу відзвітують, пообіцяв заступник очільника області Костянтин Омаргалієв мотолюбителям Черкащини, які 14 серпня прийшли під стіни облдержадміністрації.

Фото без опису

Байкери вимагали визначити балансоутримувача цієї ділянки дороги та терміново її відремонтувати. Адже такі ДТП тут не рідкість. Втім провести хоча би ямковий ремонт тут не можуть, оскільки ділянка дороги не перебуває на балансі у жодній зі структур.

Фото без опису

Фото без опису

– Ми повинні брати на себе відповідальність і вирішувати це питання, – зазначив заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв. –  До п’ятниці ухвалимо рішення, хто прийме на баланс цю дорогу. Тоді ж розпочнеться її ремонт. Я так само є учасником дорожнього руху й усвідомлюю, які ризики мене там очікують. Адже область з року в рік не отримувала нормального фінансування на експлуатаційне утримання доріг. Тож прошу усіх водії бути обережними. Крім того, ОДА візьме під власний контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, минулого тижня на Смілянському шосе навпроти АЗС сталася ДТП за участі подружжя байкерів з Одеси. Вони поверталися з мотофестивалю «Дорога на Січ». Водій мотоцикла на швидкості вскочив у яму та не впорався з керуванням. 30-річний водій загинув, а дівчина з тяжкими травмами перебуває в лікарні.

За інформацією прес-служби Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь