Керівник управління екології та природних ресурсів Черкаської ОДА Олена Звягінцева з робочим візитом побувала на Уманщині

Дата: 15.08.2019 15:27
Кількість переглядів: 1194

14 серпня на Уманщині провела особистий прийом громадян керівник управління екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації Олена Звягінцева.

Фото без описуВ рамках роботи зі зверненнями громадян Уманського регіону Олена Миколаївна зустрілась із керівником апарату Уманської райдержадміністрації Наталією Сиротюк, представниками відділів та управлінь Уманської РДА, керівництвом Паланської, Дмитрушківської та Ладижинської ОТГ.

Коло питань, які турбують жителів Уманщини, почасти, виходить за рамки повноважень органів місцевої влади. А тому керівник управління екології та представники районної державної адміністрації спільно напрацьовували шляхи вирішення проблем, які є на території району.

Одним із таких глобальних питань є поводження з твердими побутовими відходами, зокрема правильність поводження в частині роздільного збирання, утилізації та їх вивезення. Також Олена Звягінцева надала роз’яснення щодо правильності використання місцевих коштів на природоохоронні заходи, як правильно і з користю застосувати механізм їх використання.

Болючою для всіх сільських населених пунктів є проблема покинутих свердловин та занедбаних колодязів. Олена Миколаївна відзначила, що необхідно застосовувати порядок проведення ліквідаційного тампонажу на таких об’єктах з тим, щоб запобігти забрудненню підземних вод. З цією метою необхідно визначитись з приналежністю свердловин і вуличних колодязів, провести паспортизацію об’єктів і їх консервацію.

Представниками ОТГ було піднято питання наявності та створення об'єктів природного заповідного фонду та внесення їх меж в натуру.

Фото без опису

Окрім того, обговорювалися питання щодо надання дозволів на викиди в атмосферне повітря, озеленення населених пунктів, ліквідацію омели та амброзії полинолистої.

Керівник управління екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації Олена Звягінцева відзначила активність і глибокий рівень підготовки й опрацювання питань екологічного напрямку представників структурних підрозділів Уманської РДА та територіальних громад.

Зважаючи на велику кількість напрацьованих питань, за результатами зустрічі було прийнято рішення щодо проведення спільного семінару за участі управління екології та природних ресурсів Черкаської ОДА, райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування у першій половині вересня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь