Ігор Шевченко зустрівся із місцевими журналістами

Дата: 16.08.2019 11:29
Кількість переглядів: 569

15 серпня голова Черкаської ОДА зустрівся із представниками місцевих засобів масової інформації.

Фото без опису

Найперше журналістів цікавили питання кадрових призначень, вирішення ключових проблем області, а також на зустрічі обговорили пріоритетні напрямки в роботі.

Ігор Шевченко розповів про свої перші кроки на посаді голови Черкаської ОДА. За перші два тижні роботи серед усього він відвідав важливі для Черкащини об’єкти,  проконтролював хід робіт у аеропорту, де саме ведеться реконструкція злітно-посадкової смуги. Оглянув медичні установи, зокрема,  Центр трансплантації Черкаського обласного онкодиспансеру, там нині готують приміщення та займаються придбанням обладнання. Також провів особистий прийом громадян.

Плани щодо розвитку Черкащини Ігор Шевченко обговорив і з народними депутатами України Любов’ю Шпак,  Олегом Арсенюком та Андрієм Стріхарським. Найближчим часом голова ОДА зустрінеться із представниками депутатського корпусу обласної ради.

Окреме питання до Ігоря Шевченка від журналістів стосувалося розвитку економіки області. За його словами,  Черкащині катастрофічно не вистачає інвесторів.

Фото без опису

- Вважаю, що ми маємо залучати всіх, хто має конкретні проекти для розвитку області. Наше завдання – сприяти інвесторам, а новостворені підприємства забезпечувати необхідною інфраструктурою, допомагати налагоджувати їм відносини із державними установами, – говорить Ігор Шевченко.

Голова Черкаської обласної організації спілки журналістів України  Тетяна Калиновська порушила питання ходу розслідування вбивства медійника Вадима Комарова. У свою чергу голова Черкаської ОДА відповів, що тримає це питання на контролі, розуміє та розділяє його важливість для спільноти.

– Вже відбулося кілька нарад із силовиками. Певні напрацювання у цій справі є. Я маю надію, що справа по вбивству Вадима Комарова буде розкрита. Як інформують мене, у правоохоронців є чітке розуміння, хто був зацікавлений. Я допущений до певної державної таємниці, але в правоохоронців є таємниця слідства, – відповів Шевченко.

Фото без опису

На завершення Ігор Шевченко подякував журналістам за  участь у пресконференції та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

За інформацією прес-служби Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь