Сім громад Черкащини до кінця року отримають інвестиційні паспорти

Дата: 29.08.2019 11:53
Кількість переглядів: 356

До кінця року інвестиційні паспорти матимуть Балаклеївська, Березняківська, Бобрицька, Ладиженська, Лип’янська, Медведівська та Михайлівська громади. Кожна з них отримає повний аудит свого інвестиційного потенціалу, зокрема й потенційно цікаві для інвесторів інноваційні проекти у вигляді детальних бізнес-планів.

Фото без опису

Їх вони отримають завдяки відбору до участі у проекті «Підтримка взаємодії об’єднаних територіальних громад з бізнесом». Про результати відбору йшлося у ході координаційна зустріч робочої групи проекту.

За словами старшого аналітика компанії Civitta Сергія Корнилюка, до участі у конкурсі подали загалом 42 заявки. Проте, завдяки зусиллям директора Черкаського Центру розвитку місцевого самоврядування Сергія Слинька та радника з питань регіонального розвитку Центру розвитку місцевого самоврядування Григорія Перерви, черкаські громади підготували та подали на відкритий конкурс найбільшу кількість заявок і вони були найбільш якісними. Так, із 20 громад України, обраних для створення інвестиційних паспортів, 7 – з Черкаської області.

У ході зустрічі також зазначили, що реалізація такого проекту була б перспективною також у плані обміну напрацюваннями, досвідом та успішними практиками між громадами, що стимулювало б до підвищення інвестиційних можливостей інших громад Черкащини.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь