Матерям загиблих героїв з Уманщини вручено відзнаки за героїчний подвиг їх синів

Дата: 29.08.2019 17:04
Кількість переглядів: 1108

28 серпня, напередодні 5 річниці Іловайської трагедії, в м. Київ відбулися всеукраїнські заходи «Час не лікує». Вони були організовані всеукраїнським громадським об’єднанням «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» в партнерстві з Міністерством оборони України, Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Християнською службою порятунку, Червоним хрестом та іншими громадськими об’єднаннями.

У заходах взяли участь і батьки загиблих учасників антитерористичної операції з Уманщини – Тетяна Іванівна Звездогляд, Валентина Олександрівна Поліщук, Юрій Володимирович Рижак, а також заступник начальника управління – начальник відділу управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Мельниченко та фахівець районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Ямкова.

 

Фото без опису

 

Заходи розпочалися відкритою мирною всеукраїнською акцією пам’яті за загиблими військовослужбовцями біля стін Посольства Російської Федерації в Україні, хвилиною мовчання, виступами ветеранів-добровольців та спогадами батьків про загиблих синів.

Далі заходи продовжувалися в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України, де були вручені іменні Подяки та відзнаки Міністерства оборони України батькам загиблих учасників АТО. Подяку Міністерства оборони України за жертовність, безмежну батьківську стійкість, вагомий внесок у патріотичне виховання захисників незалежної України та нагрудний знак «Знак Пошани» отримали матері загиблих учасників антитерористичної операції Звездогляд Тетяна Іванівна, Ніженська Ганна Данилівна, Рижак Ірина Сергіївна, Поліщук Валентина Олександрівна, Цуркан Марія Петрівна.

Закінчилися заходи на Михайлівській площі, біля Меморіалу «Стіна народної пам’яті» покладанням квітів до Меморіалу Почесною вартою та батьками загиблих, молебнем за загиблими військовослужбовцями.

 

Фото без опису

 

За інформацією управління праці та

соціального захисту населення райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь