Інформатизації Уманської ЦРЛ сприяють небайдужі керівники сільськогосподарських підприємств 

Дата: 29.08.2019 17:23
Кількість переглядів: 573

Фото без описуНині в Уманській центральній районній лікарні здійснюється реалізація регіональної Програми інформатизації сфери охорони здоров’я Черкаської області на 2015-2020 роки. Вона передбачає впровадження інформаційних технологій в сфері надання послуг на вторинному рівні та автоматизацію медичного закладу.

У рамках програми вже придбано 105 одиниць комп’ютерної техніки, які були об’єднані в єдину локальну мережу. Закуплено серверне обладнання та медичне програмне забезпечення  системи «Doctor Eleks» на 25 робочих місць, що дало можливість об’єднати, в єдину систему робочі місця поліклінічного відділення.

Допомогу для приєднання до єдиної інформаційної системи  «Doctor Eleks» робочих міць медичного персоналу стаціонарних відділень центральної районної лікарні в кількості 100 робочих місць надають і сільськогосподарські підприємства Уманського району.

Станом на 19 серпня перерахували кошти на р/р Уманської ЦРЛ (придбання програмного забезпечення) ПП «Дмитрушки» – 10000 грн, ПП «Рогова» – 28517 грн та ФГ «Кравчукове» – 22543 грн.

Висловлюємо щиру подяку керівникам цих підприємств за підтримку у розвитку медицини району. Нехай усе зроблене добро вертається їм сторицею.

 

 

Уманська районна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь