Відбулася чергова сесія Уманської районної ради

Дата: 10.09.2019 17:13
Кількість переглядів: 729

Сьогодні, 10 вересня, відбулася чергова 46 сесія районної ради. Участь у роботі пленарного засідання взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, головні лікарі закладів охорони здоров’я, представники контролюючих органів, представники засобів масової інформації.

Фото без опису

Розпочалося засідання з урочистого вручення почесної відзнаки депутату районної ради  Кравчуку Миколі Сергійовичу «За заслуги перед Уманщиною».

Потому депутатським корпусом було розглянуто та схвалено ряд питань. Зокрема, депутати одноголосно підтримали внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, за який проголосували усі присутні 29 депутатів районної ради. Як повідомила т.в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації Людмила Матушевська, дохідна та видаткова частина районного бюджету по загальному фонду збільшена в сумі 955,442 тис. грн, а по спеціальному – на 305 тис. грн. Це викликано включенням додаткових трансфертів з місцевих бюджетів та перерозподілом бюджетних призначень в межах затвердженого обсягу видатків. Кошти спрямували на розвиток освіти, медицини та соціальний захист населення.

Депутати також внесли зміни до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки.

Місцеві обранці розглянули та затвердили хід виконання цільової Програми профілактики злочинності на території Уманського району на 2016-2020 роки та районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

Також на сесії схвалено рішення про визнання повноважень депутатів районної ради сьомого скликання; про надання дозволу комунальному підприємству «Уманьрайрембуд» на передачу приміщень в оренду; про роботу закладів культури в Уманському районі; про передачу закладів культури в комунальну власність Ладижинської ОТГ; про передачу бібліотечних фондів в комунальну власність Ладижинської та Дмитрушківської сільської ради; про призначення директора КП «Білогрудівка» Уманської районної ради та про затвердження тарифів на послуги з водовідведення; про затвердження проектів землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення сіл Піківець, Вільшана Слобідка, Острівець, Рогова, Ропотуха, Іванівка та Яроватка тощо.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь