Засідала земельна комісія

Дата: 16.09.2019 16:08
Кількість переглядів: 787

Перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький провів чергове засідання земельної комісії за участі представників юридичного відділу, відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, управління агропромислового розвитку, фінансового управління райдержадміністрації, міськрайонного управління Держгеокадастру, відділу Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства.

 

Фото без опису

 

Комісія розглянула такі питання:

  • Заява (клопотання) Собчука М. І. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки в приватну власність для індивідуального дачного будівництва в садовому товаристві «Журбанка» Ятранівської сільської ради.
  • Заява (клопотання) Долінської А. О. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки в приватну власність для індивідуального дачного будівництва в садовому товаристві «Журавушка» Дмитрушківської сільської ради за межами села Гереженівка.
  • Заява (клопотання) Велетнюка В. Ф. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки в приватну власність для індивідуального дачного будівництва в садовому товаристві «Наука» Родниківської сільської ради.
  • Заява (клопотання) Нестеренко Г. П. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки в приватну власність для індивідуального дачного будівництва в садовому товаристві «Наука» Родниківської сільської ради.
  • Заява (клопотання) Волошин Л. М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки в приватну власність для індивідуального дачного будівництва в садовому товаристві «Нива» Родниківської сільської ради.
  • Заява (клопотання) щодо надання згоди на розробку землевпорядної документації на прибудинкові території розташовані біля будинків №1, №3, №12 міста Умані Черкаської області.
  • Заява (клопотання) щодо продовження дії договору оренди земельної ділянки загальною площею 0,9000 га кадастровий номер 7124385500:03:000:0008 несільськогосподарського призначення із земель житлової та громадської забудови укладеного 25.02.2015 для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (для розміщення комплексу по обслуговуванню автотуристів та жителів територіальних громад), що знаходиться за межами населеного пункту в адміністративних межах Оксанинської сільської ради.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь