День партизанської слави в закладах освіти Уманщини

Дата: 26.09.2019 16:30
Кількість переглядів: 544

22 вересня, у День партизанської слави, з почуттям безмежної вдячності й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам нацистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками. Традиційно з цим святом учні Родниківської ЗОШ I-III ступенів ім. Т. Г. Шевченка вітають колишню партизанку, жительку села – Маньківську Зінаїду Іванівну.

До Дня партизанської слави вчитель історії Л.М. Бусуйок провела тематичні заходи з учнями 7-11 класів. Так, учні 7-А класу переглянули відеофрагмент «Карпатський рейд С. Ковпака», а учні 7-Б класу ознайомилися з світлинами відомих партизан. Вихованцям 8-9 класів продемонстрували фільм «Партизани 1941 року». Старшокласники працювали з джерелами та історичними матеріалами «Партизани в роки війни» та «Партизани на Черкащині».

Також, з метою належного відзначення Дня партизанської слави, в  Дмитрушківській  ЗОШ І-ІІІ ступенів підготовлено та проведено ряд  заходів, а саме: тематичні уроки мужності «Подвиги підпільно-партизанського руху в роки Другої світової війни», конкурс інформаційних листівок «День партизанської слави», організовано тематичну виставку в бібліотеці школи.

 

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь