На Уманщині запрацював сервісний центр європейського зразка «Open Space»

Дата: 27.09.2019 16:41
Кількість переглядів: 1116

27 вересня на базі Уманського міськрайонного відділу ДРАЦС відбулося урочисте відкриття сервісного центру європейського зразка «Open Space». Це сучасний офіс відкритого простору, який надаватиме якісні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану за європейськими стандартами обслуговування.

Фото без опису

На урочистостях були присутні начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська, начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк, перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький, міський голова міста Умань Олександр Цебрій, заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін, працівники районної державної адміністрації та районної ради, громадськість міста та району.

Основними перевагами у роботі офісу є відкритість, швидкість обслуговування та комфортність для людей. Відтепер за принципом «єдиного вікна» та «відкритого простору» можна буде отримати адміністративну послугу в максимально короткі терміни та за спрощеною системою обслуговування.

Загалом в офісі «Open Space» надаватимуть 12 ключових послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, серед яких – реєстрація народження дитини, подача документів для державної реєстрації шлюбу, зміна імені та прізвища, повторна видача документів тощо.

«У сучасних умовах найбільш затребуваними серед населення є послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Тому вважаю, що цей офіс абсолютно нового зразка буде надзвичайно корисним для жителів Уманського району та міста Умань, і забезпечуватиме надання найпопулярніших послуг в найоптимальніший для населення спосіб», – про це зазначив у виступі перший заступник голови Уманської РДА Сергій Жорницький. Також Сергій Петрович побажав колективу нового сервісного центру гарної роботи та ефективного процвітання.

Відкриття сучасних офісів «Open Space» наразі проводиться по всій Україні. Уманський сервісний центр є 42 офісом такого формату, та вже другим після власне обласного центру.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь