Відбулася звітно-виборна конференція районної організації ветеранів війни та праці

Дата: 30.09.2019 16:57
Кількість переглядів: 1020

27 вересня відбулася Х звітно-виборна конференція Уманської районної організації ветеранів війни та праці. У її роботі взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, голова районної ради Оксана Супрунець, голова ради ветеранів міста Умань, член Ради ветеранів України Олександр Безсмертний, керівники районних установ і організацій, працівники районної державної адміністрації та районної ради.

Фото без опису

На розгляд звітно-виборної конференції були винесені наступні питання: звіт про роботу районної організації ветеранів з липня 2015 по вересень 2019 року; звіт контрольно-ревізійної комісії районної організації ветеранів; вибори членів ради та членів президії ради на наступний період роботи з жовтня 2019 по жовтень 2023 року; вибори голови, заступника та секретаря організації; вибори контрольно-ревізійної комісії районної ради ветеранів; вибори делегатів на X обласну конференцію ветеранів.

По першому і основному питанню виступив голова районної організації ветеранів війни та праці Анатолій Пантелеймонович Дем’янчук. Він детально зупинився на проведеній роботі організації ветеранів за звітний період, і відзначив тісну співпрацю з первинними організаціями та органами влади району.

Делегати конференції визнали роботу голови ветеранської організації задовільною та на наступні чотири роки повторно обрали його головою Уманської районної організації ветеранів війни та праці.

Перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький привітав учасників X звітно-виборної конференції та побажав їм подальшої плідної та успішної праці.

«Соціальний захист ветеранів війни є одним із головних пріоритетів у роботі районної влади. Тому і надалі спрямовуватимуться зусилля на те, аби ветерани почували себе захищено у нашому районі, отримували вчасну соціальну допомогу, були оточені увагою і підтримкою громади Уманщини», - відмітив у своєму виступі Сергій Петрович.

За активну життєву позицію, сумлінну участь в роботі районної ради ветеранів війни і праці, постійну турботу по сприянню в організації соціального захисту ветеранів війни і праці Уманського району почесними грамотами районної державної адміністрації цього дня були нагороджені: перший заступник голови Уманської районної організації ветеранів війни та праці Муковоз Микола Степанович; голова первинної ветеранської організації селища Бабанка Святецький Микола Павлович; голова первинної ветеранської організації села Коржова Літовець Олексій Семенович.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь