Триває відправлення призовників на строкову військову службу

Дата: 08.10.2019 16:55
Кількість переглядів: 1255

З 1 жовтня розпочалася осіння призовна кампанія громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України. Цьогорічний призов в Україні триватиме з жовтня по грудень місяць включно.

Щотижня юнаки відправляються до обласного пункту збору для подальшого розподілу до місця проходження строкової служби. Перевезення здійснюється за кошти районного бюджету, бюджетів об’єднаних територіальних громад та бюджету м. Умань відповідно до графіка перевезень.

8 жовтня від Уманського об’єднаного міського військового комісаріату проведено чергове відправлення призовників, серед яких і молодь із Уманщини – сіл Гродзево, Іванівка, Ладижинка, Пугачівка, Ропотуха, Рижавка та Фурманка.  

Фото без опису 

З вітальним словом до призовників звернувся військовий комісар Уманського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Олександр Борисюк, який окреслив мету діяльності строковиків на найближчі півтора роки, а саме здобуття військових навичок, та побажав юнакам міцного здоров’я.

Протоієрей, настоятель Свято-Покровської церкви Микола Соловей благословив юнаків на добрий шлях. Від батьків, які також прийшли на захід цього морозного жовтневого ранку, виступила мати уманця Марченка Василя пані Оксана.

Служба в армії – це гідний початок дорослого життя, тож зичимо юнакам козацького здоров’я та міцної волі!

 

Сектор з питань цивільного захисту

та оборонної роботи Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь