Оргкомітет планує відзначення Дня соціального працівника, Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва і Дня працівника сільського господарства

Дата: 30.10.2019 15:33
Кількість переглядів: 807

30 жовтня перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації  Сергій Жорницький провів чергове засідання організаційного комітету з відзначення декількох найближчих загальнодержавних свят – Дня соціального працівника, Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва і Дня працівника сільського господарства.

Фото без опису

У зв’язку з тим, що цього року День соціального працівника і День працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначаються в межах одного календарного тижня, було прийнято рішення поєднати ці два свята. Тож урочистості відбудуться 5 листопада в адмінприміщенні РДА по вулиці Залізняка, 2а, початок – о 10:00 годині. Передбачається офіційна частина з відзначенням працівників відповідних галузей за заслуги та концертна програма за участю талановитих артистів Уманщини.

Окрім того, через два тижні планується відзначення Дня працівника сільського господарства. Як і щорічно, наш аграрний район святкуватиме цей день масштабно. Буде багато номінацій для нагороджень, насичена концертна програма, виставки, підведення підсумків жнивної кампанії.  

«Відзначення усіх свят має пройти на високому рівні – люди цих професій мають відчути, що ми їх шануємо і поважаємо за непросту працю», – підсумував засідання Сергій Жорницький.

Фото без опису

Відділ взаємодії з громадськістю апарату Уманської РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь