Працівників соціальної сфери та галузі культури району привітали з професійними святами

Дата: 05.11.2019 16:03
Кількість переглядів: 839

У перші числа листопада свої професійні свята відзначають працівники соціальної сфери та галузі культури району. У сучасному світі ці дві професії несуть високу і благородну місію. Одна підтримує фізично, забезпечуючи соціальний захист тих, хто цього потребує. Друга професія береже душу, наповнюючи її безцінними скарбами національної культури.

 

Фото без опису

 

З нагоди Дня працівників соціальної сфери та Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва 5 листопада в актовій залі адмінприміщення райдержадміністрації відбувся урочистий захід. З професійними святами працівників соціальної сфери та галузі культури району привітали перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади Тетяна Шевчук, секретар сільської ради Паланської об’єднаної територіальної громади Ігор Кузьменко, заступник голови Ладижинської об’єднаної територіальної громади Микола Власюк та начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олег Ярошевич.

Звертаючись до «винуватців» свята, перший заступник голови РДА Сергій Жорницький зазначив:

- Шановні представники соціальної сфери! Ваша праця є неоціненною, адже ви забезпечуєте надання соціальних гарантій жителям району – пенсіонерам та інвалідам, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, безробітним громадянам. А це, в свою чергу, робить вагомий вклад у розвиток демократичного суспільства, в якому кожна людина відчуває себе соціально захищеною.

У цей день особливі слова подяки адресую також працівникам культури та майстрам народного мистецтва Уманщини. Ми пишаємося пісенним, фольклорним, художнім надбанням наших митців, аматорів сцени та народних майстрів, які своєю сумлінною творчою працею вносять колоритну частку в духовну скарбницю України, плекають неповторну культуру Уманщини, гідно представляють мистецтво району в області та за її межами.

Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, достатку, подальших професійних успіхів та нових звершень на благо розвитку України!

Під час заходу за сумлінну працю в системі соціального захисту, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Сергій Жорницький вручив Почесні грамоти райдержадміністрації:

  • ЖОНОВАТЮК Наталії Сергіївні головному спеціалісту відділу грошових витрат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації;
  • СОКИРСЬКІЙ Ірині Миколаївні начальнику відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації;
  • ЧУМАК Ользі Миколаївні бухгалтеру територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва почесними грамотами райдержадміністрації також було відзначено:

  •  КАЧУР Ларису Анатоліївну завідувача Бабанської сільської бібліотеки-філії;
  •  КРИВОРОТ Ольгу Петрівну викладача Бабанської дитячої музичної школи;
  •  НАСАЛЬСЬКОГО Юрія Володимировича та ЛИСАК Аліну Станіславівну дует Ропотуського сільського будинку культури.

Справжнім подарунком для працівників соціальної сфери та галузі культури району став святковий концерт, який підготували учні шкіл та творча молодь Уманщини. Яскраві музичні номери створили атмосферу радості, затишку і душевності.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь