Безпека понад усе

Дата: 26.12.2019 16:36
Кількість переглядів: 802

Останнім часом у регіональній філії „Одеська залізниця“ АТ „Укрзалізниця“ склалася вкрай негативна ситуація із пошкодженням майна, зокрема стрімко зросла кількість випадків побиття скла у приміських та пасажирських потягах. Залізничники вкрай занепокоєні тим, що діти находять собі розваги поблизу залізниці, підкладаютьрізні предмети на колію. Кидають каміння у вікна вагонів. Діти не розуміють, що від таких дій можуть постраждати пасажири, як їдуть у потязі. Неповнолітні і себе наражаютьна небезпеку, адже знаходячись поблизу колії можуть отримати смертельне травмування. На жаль, такі дії нині вчиняють і не лише діти, але  і молодь та дорослі.

На звернення стрілецької команди станції Христинівка виробничого підрозділу  воєнізованої охорони „Знамянський загін воєнізованої охорони“ райдержадміністрація закликає громадян не допускати пошкодження та крадіжок обладнання Укрзалізниці, проводити відповідну інформаційно-розяснювальну роботу серед дітей та молоді.

Доводимо до відома населення, що відповідно до Кримінального кодексу України „1.Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. 2.Те саме діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.“

З метою запобігання травмуванню та загибелі на об’єктах Укрзалізниці, просимо батьків контролювати дозвілля дітей та молоді, які нерідко нехтують правилами безпеки заради отримання фото- та відеоматеріалів для розміщення у соцмережах. 

Фото без опису

 

За інформацією сектору цивільного захисту

та оборонної роботи Уманської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь