Проведено позачергову сесію Уманської районної ради

Дата: 28.01.2020 17:08
Кількість переглядів: 500

У зв’язку з необхідністю розглянути ряд невідкладних питань 28 січня було скликано позачергову сесію Уманської районної ради. У засіданні, яке провела голова районної ради Оксана Супрунець, взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, представники районних закладів та установ.

Фото без опису

Насамперед, депутати призначили на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради переможця конкурсу Інну Добрянську в порядку переведення її з посади в. о. директора цього закладу з 28 січня 2020 року. Також було затверджено структуру та граничну чисельність ЦРЛ.

Схвалено звернення депутатів Уманської районної ради Черкаської області до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Черкаської обласної державної адміністрації  та Черкаської обласної ради щодо створення опорної лікарні на базі КНП «Уманська центральна районна лікарня».

Окрім того, районні обранці затвердили зміни до бюджету району на 2020 рік, погодили проект землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення села Танське Танської сільської ради Уманського району Черкаської області; надали дозвіл КНП «Уманська  центральна районна лікарня» на продовження терміну дії договору оренди приміщення; підтримали питання про умови оплати праці директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради  Олександра Новаківського.

Ще два питання, що виносилися на сесію, за пропозицією постійних комісій та членів президії районної ради було відправлено на доопрацювання, а саме проекти рішень про створення наглядових рад КНП «Уманська центральна районна лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь