Уманська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує про надання послуг у січні 2020 року

Дата: 07.02.2020 17:02
Кількість переглядів: 647

Фото без описуВпродовж січня 2020 року послугами Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості користувалися 1059 безробітних, що на 11 осіб менше, ніж у  відповідному періоді минулого року. Станом на 01.02.2020  на обліку в  районній філії перебували 993 безробітних, що на 5 осіб менше ніж у минулому році. 

Заявлено про потребу та подано до служби зайнятості 52 вакансії 27  роботодавців (у минулому році - 44 вакансії 28 роботодавців). Середній розмір оплати праці у розрахунку на одну вакансію становив 5552 грн. У середньому з початку року на 1 вакансію претендували 20 безробітних.

За сприяння районної філії працевлаштовані 39  незайнятих громадян, в тому числі 15 осіб, які мали статус безробітного, 24 особи, які перебували на обліку як шукаючі роботу. Із загальної чисельності працевлаштованих безробітних:  жінок – 10, молоді до 35 років – 5 осіб, 6 які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» продовжувалась  виплата компенсації єдиного соціального внеску роботодавцям за працевлаштованих на нові робочі місця 5 безробітних.

З метою тимчасової зайнятості на замовлені роботодавцями місця направлено на роботи тимчасового характеру 2 безробітних.

З початку року за направленням  районної філії професійне навчання проходили 6 безробітних, з них  2 жінки та 3 особи з числа молоді.  

Статус безробітного мали 39 осіб з інвалідністю. Послуги служби зайнятості отримували 11 учасників ООС (АТО), з яких 1 безробітний працевлаштований.

У 2020 році з числа зареєстрованих  переселенців з тимчасово окупованої території та зони проведення ООС на обліку в центрі зайнятості перебували 2 особи, яким надавались послуги зі сприяння працевлаштуванню.

Профорієнтаційними заходами було охоплено 1068 осіб, 1006 з яких безробітні, в т.ч. 451 жінка, 263 особи з числа молоді, 245 осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. З початку року надано 635 профінформаційних послуг, 988 професійних консультації, 8 послуг із застосуванням психодіагностики, в т.ч. з професійного відбору. 

На кінець звітного періоду допомогу по безробіттю отримували 882 зареєстрованих безробітних. Мінімальний розмір допомоги по безробіттю для застрахованих осіб встановлений у розмірі 1630 грн, а для вперше шукаючих роботу та окремих категорій застрахованих осіб – 610 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь