Енергетики працюють над відновленням електропостачання у відключених через негоду селах Уманського району

Дата: 10.02.2020 16:49
Кількість переглядів: 693

10 лютого внаслідок сильного вітру (пориви до 20 м/сек за даними метеорологічної станції Умань) в Уманському районі внаслідок аварійного відключення по лініях 10 кВ залишилися повністю без електропостачання 10 населених пунктів: Кочержинці, Паланка,  Берестівець, Краснопілка, Коржова, Заячківка, Степківка, Ятранівка, Гереженівка та Родниківка. У решті населених пунктів внаслідок відключень по лініях 0,4 кВ наявні численні відключення окремих вулиць та об’єктів.

Зусиллями ремонтних бригад Уманських енергетичних мереж ПАТ „Черкасиобленерго“ проводиться ліквідація наслідків негоди. Працює 32 фахівця та 9 одиниць техніки.

За прогнозами вночі 11 лютого в Черкаській області та м. Черкаси утримаються пориви вітру 16-21 м/с; вночі та вранці на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ).

Шановні громадяни! Особливої уваги потребують обірвані лінії електропередач в умовах сирої погоди. Нагадуємо, що після сильної негоди необхідно  обережно оглянути територію на наявність обривів проводів та падіння дерев на  мережі і опори. Якщо ви побачили провід, що провис або упав на землю, не наближайтесь до нього, по можливості, огородіть небезпечну територію мотузкою чи іншим зручним для вас способом та повідомте диспетчера енергомереж за тел.  4-68-62. Проінформуйте своїх рідних та сусідів про небезпеку ураження електрострумом, наглядайте за дітьми. Уникайте перебування біля вишок, сухих дерев, рекламних вивісок.

Для того, щоб у подальшому мінімізувати наслідки дії природних сил, органам місцевого самоврядування, установам, підприємствам, організаціям району,  населенню необхідно здійснити  обрізання  дерев, що перебувають поблизу ліній електропередач, провести видалення аварійних (сухих) насаджень, особливо поблизу будівель та доріг.

Місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій просить населення з розумінням поставитись до ситуації та очікувати відновлення енергопостачання.

 

Сектор  з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії  з правоохоронними органами райдержадміністрації 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь