День пам’яті Героїв Небесної Сотні в Бабанській школі

Дата: 21.02.2020 11:59
Кількість переглядів: 5124

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної Сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця. Нині нашим солдатам, нашим захисникам доводиться продовжувати боротьбу за єдність нашої держави, захищати її кордони.

З метою увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, вшанування подвигу учасників Революції Гідності та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Бабанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено загальношкільну лінійку-реквієм «Герої не вмирають… Просто йдуть…», яку підготували учні 10 класу разом з класним керівником Мальованець Л. С.

Фото без опису

Відкрила лінійку пам’яті заступник директора з навчально-виховної роботи Куць І. В. Вона нагадала присутнім про те, що кожен із загиблих мав свою сім'ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

На великому екрані були представлені світлини загиблих людей – зовсім юних і досить зрілих. Присутні мали можливість переглянути кадри тих страшних  подій на Майдані.  Учні у своїх віршах і піснях намагалися передати жертовність та любов до України Героїв Небесної сотні, бажання миру та злагоди на рідній землі. Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» була запалена свічка, і всі присутні схилили голови у хвилині мовчання.

Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Пам'ять зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь