Карантин в Уманському районі триватиме три тижні

Дата: 13.03.2020 10:40
Кількість переглядів: 815

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19“, рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 11.03.2020 № 5 в Уманському районі, як і загалом в Україні, введений карантин.

Фото без описуРішення про його введення прийнято членами місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 12 березня. Карантин триватиме три тижні – з 12 березня по 3 квітня 2020 року. Під час карантину діє заборона на відвідування закладів освіти та проведення всіх масових заходів, в яких бере участь понад 200 осіб, окрім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (вболівальників).

Для установ, підприємств та організацій (незалежно від форм власності) регламентовано посилений дезінфекційний режим, особливо у місцях масового перебування людей.

Водночас, місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій наголошує на обов’язкових зверненнях до лікувальних закладів, якщо у вас є ознаки гострого респіраторно-вірусного захворювання. Лікарів, які будуть вас оглядати та лікувати, необхідно обов’язкового попередити про те, що ви перебували за кордоном (якщо така поїздка була.) Не забувайто про особисту гігієну та культуру чхання і кашляння. Бережіть своє здоров’я та своїх близьких!

 

 

Сектор  з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії                 з правоохоронними органами райдержадміністрації

 

                                                                   

                            

                          

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь