В Уманському районі введено обмежувальні заходи для попередження поширення коронавірусу COVID-19

Дата: 17.03.2020 08:05
Кількість переглядів: 3444

Фото без описуДля  вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню на території Уманського району коронавірусу COVID-19, на виконання рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 2 від 10.03.2020 місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила:

- Призупинити проведення на території району культурних, політичних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян, виключити планування таких заходів, у тому числі пов’язаних із виїздом громадян України за кордон, до стабілізації ситуації. Релігійні богослужіння здійснювати дистанційно.

- Призупинити на території району роботу ресторанів, закладів громадського харчування, розважальних закладів, ринків, ярмарків.

- Посилити роботу щодо дезінфекції приміщень. Працівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності  дотримуватися норм санітарного законодавства.  

- Перевізникам, які забезпечують пасажироперевезення у межах району, невідкладно забезпечити проведення дезінфекційних заходів у транспортних засобах громадського користування.

Населенню рекомендується обмежити пересування між населеними пунктами, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби; обмежити фізичні контакти, при їх необхідності утримувати дистанцію щонайменше 1,5 метри; у місцях масового скупчення людей (магазини, автотранспорт, заклади медицини) дотримуватись маскового режиму, користуватись дезінфікуючими засобами.

Заходи здійснюються до нормалізації обстановки!

Повний перелік рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – в протоколі (матеріали для завантаження).

Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності,

документообігу та управління персоналом апарату Уманської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь