Скоординували дії в умовах надзвичайної ситуації

Дата: 17.03.2020 17:38
Кількість переглядів: 1269

Фото без описуСьогодні, 17 березня, голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк провела ряд нарад з приводу введення обмежувальних заходів для попередження поширення коронавірусу COVID-19.

Зокрема, були проведені зустрічі з керівниками медичних установ, закладів освіти, усіма правоохоронними органами району, а також із перевізниками. 

Нагадаємо, наразі на території району запроваджено ряд обмежувальних заходів. Закрито заклади освіти, культури, ресторани, заклади громадського харчування, розважальні заклади, ринки, заборонено проведення масових заходів. Водночас, медичні служби акумулюють резерви, а правоохоронні органи перейшли на роботу в посиленому режимі.

Фото без опису

Окрім того, Кабінет Міністрів сьогодні ухвалив рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України, тому це відобразиться і на перевезеннях в районі. Але підвезення медичних працівників із населених пунктів району до місць роботи буде забезпечено. 

Фото без опису

Найважливіше для недопущення поширення коронавірусу – це максимальна ізоляція людей, - наголошувала Світлана Волошенюк. З детальними розясненнями голова РДА звернулася до населення району через радіо «Голос громади», яке можна почути в ефірі сьогодні з 18:00 до 20:00 на FM-хвилі 101.0 із повтором завтра, 18 березня, з 7:00 до 9:00 год.

Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності,

документообігу та управління персоналом апарату Уманської РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь