Перевезення медиків до Уманської ЦРЛ ефективно налагоджене

Дата: 27.03.2020 11:33
Кількість переглядів: 1540

 

Фото без описуПісля введення карантину та відміни міжміських перевезень постало питання довозу медичних працівників до Уманської центральної районної лікарні. Проблема була оперативно вирішена.

З місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків у мирний час та особливий період було виділено паливно-мастильні матеріали (талони) у кількості  460 літрів для перевезення від місця проживання до місця роботи та у зворотному напрямку медичних працівників, які проживають у населених пунктах району. Рішення затверджено відповідним розпорядженням голови Уманської райдержадміністрації Світлани Волошенюк.

Для перевезень залучено службовий транспорт районної лікарні. Наразі налагоджено три основні маршрути по району та місту Умань. Загалом підвозиться 90 медичних працівників.

Окрім того, посприяв пальним депутат районної ради, директор ПСП «НП Бабанське» Олександр Павлик, який надав 80 л дизпалива і 80 л бензину.

Також відізвалися двоє небайдужих жителів Умані – Олександр Олійник та Богдан Бікетов, які власним транспортом підвозять медиків ЦРЛ на роботу.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь