Благодійні організації допомагають продуктами вразливим категоріям громадян

Дата: 05.05.2020 17:06
Кількість переглядів: 1246

COVID-19 продовжує поширюватися територією України, тож карантин хоч і мають послабити, але не відміняють. Людям літнього віку все ще наполегливо рекомендується залишатися вдома. А поповнити запас продуктів першої необхідності категорії громадян підвищеного ризику допомагають небайдужі.  

Міжнародний благодійний фонд «Хаверім» спільно з ТОВ «Уманська левада» та американською благодійною організацією «АFOK» підготували для жителів Уманського району біля 700 наборів із найнеобхіднішими продуктами – борошном, крупою, олією, цукром, макаронами, чаєм.  

Спільно з головою Уманської райдержадміністрації Світланою Волошенюк благодійники доставили частину наборів особисто, ще частині (для пришвидшення) передадуть соціальними робітниками.

Фото без опису

Не лише продуктові набори, а й інші подарунки та привітання з Днем перемоги отримала особлива категорія незахищених громадян – ветерани Другої світової війни. Зокрема, гостей радо зустрів неперевершений оптиміст та життєлюб Григорій Трохимович Вихватнюк, який днями відзначив свій 97 день народження.

У 1941 році, коли почалася війна, 18-річний юнак пішов на фронт. Служив у полковій розвідці, під час бойових дій був двічі тяжко поранений. За військові досягнення отримав чотири бойові ордени та повернувся додому в званні молодшого лейтенанта. У післявоєнні роки Григорію Вихватнюку доводилося тяжко працювати, 31 рік він присвятив роботі в Уманському лісгоспі. З часу створення у 1987 році в Уманському лісгоспі організації ветеранів війни і праці, є її незмінним керівником.

Голова райдержадміністрації побажала учаснику бойових дій міцного здоров'я, великих життєвих гараздів та подякували за наближення перемоги у Другій світовій війні.

Також Світлана Волошенюк висловила подяку благодійникам: «Дуже приємно, що є небайдужі люди, які готові підтримати інших у скруті, спільними зусиллями ми зможемо ефективніше протидіяти пандемії коронавірусу і швидше повернутися до звичного режиму життя».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь