Товариство Червоного Хреста є партнером держави в реалізації гуманітарних програм

Дата: 07.05.2020 16:17
Кількість переглядів: 1016

З нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста, який відзначається 8 травня, відбулася зустріч голови Уманської районної державної адміністрації Світлани Волошенюк з головою Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентиною Чорною.

Фото без опису

Співпраця з масовою громадською організацією, яка діє сьогодні в 196 країнах світу, надзвичайно актуальна. Товариство Червоного Хреста є партнером держави в реалізації гуманітарних програм, має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та здійснює свою діяльність на підставі Законів України.

Фото без описуПрограми та благодійні проекти Товариства спрямовані на:

- сприяння державі в наданні гуманітарної допомоги при виникненні надзвичайних ситуацій;

- навчання населення навичкам надання першої домедичної допомоги;

- протидія поширенню небезпечних  інфекційних захворювань;

- надання  натуральної, матеріальної, інформаційної допомоги населенню;

- робота зі студентською та учнівською молоддю, залучення до волонтерства.

 При зустрічі обговорено актуальні напрямки взаємодії районної адміністрації та її підрозділів з Червоним Хрестом, зокрема при поширенні коронавірусу, та продовження напрацьованих програм і проєктів. Важливою залишається спонсорська підтримка благодійної діяльності  міськрайонною організацією.

З нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста Світлана Волошенюк подякувала голові міськрайонної організації Валентині Чорній та всім, хто співпрацює з благодійною організацією в ім’я процвітання  гуманізму та доброчинності - керівникам первинних осередків Червоного Хреста, благодійникам, волонтерам, активістам, донорам крові, корівникам колективів та підрозділів з різною формою власності, потенційним членам Товариства, побажала й надалі залишатися вірними своїм принципам і сторицею отримувати навзамін зроблене добро.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь