Ветеранів Другої світової війни та матерів загиблих учасників АТО відвідали представники районної влади

Дата: 08.05.2020 14:35
Кількість переглядів: 1306

Цими днями з нагоди 75 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк, заступник голови районної ради Петро Бабкін, голова районної організації ветеранів війни та праці Анатолій Дем’янчук, інші представники районної влади відвідали усіх ветеранів Другої світової війни, які проживають на Уманщині.

Фото без опису

Їм висловили щиру подяку за наближення перемоги, за мужність і силу духу, побажали доброго здоров'я і ще довгих років життя. Окрім того, учасникам Другої світової війни вручили цінні подарунки і передали знаки народної пошани «За бойові заслуги» з нагоди ювілею перемоги.

Також з нагоди Дня перемоги і Дня матері, який відзначається у другу неділю травня, були відвідані матері нового покоління Героїв, які захищали Україну в сучасній війні, - загиблих учасників Антитерористичної операції,  Героя Небесної Сотні.

Їх привітали зі святами, вручили цінні подарунки, висловили підтримку. Звертаючись до матерів, Світлана Волошенюк зазначала: «На жаль, ми неспроможні змінити долю, але ми можемо зберігати світлу пам'ять про таких сміливців, якими були ваші сини, адже на них тримається країна. Потрібно мати незламну віру та силу, щоб виростити таких патріотів. Низький уклін матерям мужніх бійців, які наразі боронять нашу Україну!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь