Світлана Волошенюк з робочим візитом побувала в Іванівській школі та музеї села Краснопілка

Дата: 14.05.2020 15:37
Кількість переглядів: 1070

В рамках постійних об’їздів населених пунктів Уманського району голова районної державної адміністрації Світлана Волошенюк оглянула Іванівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

З директором школи Олегом Оверчуком голова РДА поспілкувалася про організацію дистанційної освіти, матеріально-технічне забезпечення закладу, спортивне життя школярів, підготовку до нового навчального року тощо.

У закладі навчається 114 учнів в 11 класах, працює 21 учитель. Також у школі є практичний психолог, соціальний педагог та медична сестра.

За  підсумками  2018/2019 навчального року  учениця 11 класу  Валерія Дерещук отримала обласну відзнаку «Відмінник предмету «Захист Вітчизни», учениця 9 класу Вікторія Дідура отримала перемогу в районному конкурсі «Мистецький дивокрай Уманщини». Учні школи стали переможцями районного етапу військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура)» та неодноразовими призерами  спортивних змагань з настільного тенісу обласного та Всеукраїнського рівнів. Збірна дівчат стала переможцями з баскетболу та зайняла 2 місце з волейболу на районній спартакіаді школярів.

Також голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк відвідала музей історії села Краснопілка, де його організатор, голова первинної ветеранської організації Григорій Пензай зробив екскурс основними сторінками біографії населеного пункту.

Фото без опису

Тут зібрана та розташована тематичними куточками інформація про життя краснопільчан, починаючи з 1653 року і понині. Особлива увага приділена героям Другої світової війни та сучасним воїнам, які стримують російську агресію на сході України.

Зацікавлять відвідувачів музею бойові нагороди та історичні давні фотокартки. Хтось, можливо, впізнає діда, а хтось і себе знайде в світлинах останніх років.

Світлана Волошенюк відзначила, що музей організовано змістовно і цікаво, подякувала за ентузіазм і творчий підхід до збереження культурної та історичної спадщини села Краснопілка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь