Соціально-економічний розвиток сіл Уманщини обговорено на співбесідах з керівниками територіальних громад

Дата: 21.05.2020 14:56
Кількість переглядів: 1100

Протягом 18-20 травня голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк разом з головою районної ради Оксаною Супрунець провела співбесіди з селищним, сільськими головами району. Також в зустрічах брали участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та податкової служби.

Оскільки місцеві бюджети відіграють важливу роль в процесі соціально-економічного розвитку району, забезпечуючи фінансування основної мережі дошкільних установ, шкіл, медичних та соціальних установ, тому, насамперед, було обговорено джерела формування дохідної частини бюджету; здійснено аналіз управління коштами та їх цільове використання; виявлення проблемних моментів при виконанні бюджету, податкове регулювання доходів. Особливу увагу звернули на забезпечення декларування доходів одноосібних користувачів земельними ділянками.

Також розглянуто питання щодо покращення соціального та економічного розвитку населених пунктів, зокрема щодо утримання закладів освіти та медицини, залучення інвестицій, благоустрій сільських територій, ремонт доріг, забезпечення правопорядку та громадського спокою тощо.

За підсумками проведених співбесід, що виявилися предметними і результативними, намічено плани подальшої спільної роботи, дано ряд доручень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь