Діти - наші квіти

Дата: 02.06.2020 15:51
Кількість переглядів: 695

Фото без описуДіти - майбутнє нашої країни. В турботі про них, у створенні умов для їх гармонійного розвитку ми бачимо завдання не тільки родини, а й суспільства і держави. Хочемо, щоб кожна дитина могла реалізувати свої таланти та втілити мрії в життя. У цій справі любов батьків і підтримка держави відіграють важливу роль.

Діти з опікунських сімей, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу традиційно беруть участь в районному етапі конкурсу дитячої творчості "Світ дитячої фантазії". Кращі роботи направлені для участі в обласному конкурсі. Підсумки районного етапу висвітлені у виставці "Діти - наші квіти". Переглянути її можна у ПРЕЗЕНТАЦІЇ (матеріали для завантаження).

Спеціалісти служби у справах дітей, разом з працівниками Уманської місцевої прокуратури привітали сім’ї опікунів, де під опікою перебуває троє і більше дітей та вручили подарунки: настільні розвиваючі ігри, футбольні м’ячі, солодощі, фрукти.     

Керівники сільськогосподарських підприємств долучитися до вітань дітей на території сіл.

Працівниками служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено засідання круглого столу з батьками-вихователями ДБСТ Рудників та Гуцалів, на якому було обговорено актуальні питання.

 

Служба у справах дітей Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь