Медіа Уманщини привітали з професійним святом

Дата: 05.06.2020 18:14
Кількість переглядів: 877

Напередодні Дня журналіста голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк та голова районної ради Оксана Супрунець привітали працівників і ветеранів мас-медіа, з якими активно співпрацюють.

Підтримуючи конструктивний діалог із владою, висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми, засоби масової інформації відіграють важливу роль у формуванні позитивного іміджу Уманщини. Тож звертаючись до медійників, голова РДА Світлана Волошенюк наголосила, що районна влада завжди з повагою ставиться до журналістів, розуміючи важливість завдань, які вони виконують.

Фото без опису
Після привітань журналісти отримали офіційні подяки Уманської районної державної адміністрації та Уманської районної ради, а також приємні символічні подарунки.

За активну участь в розвитку інформаційного простору регіону, об’єктивне і багатогранне висвітлення подій Уманщини, високий професіоналізм та з нагоди Дня журналіста Подяками нагороджені:
- колектив комунального закладу «Редакція радіомовлення  «Голос громади»;
- колектив товариства з обмеженою відповідальністю “Телекомпанія “Сатурн-ТV”;
- колектив регіонального представництва ТРК “Ільдана”;
- колектив комунального підприємства “Телекомпанія Умань”;
- Чорномаз Тетяна Олександрівна – член Спілки журналістів України.
За високу професійну майстерність, значний особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, високий професіоналізм, об’єктивне і багатогранне висвітлення подій Уманщини та з нагоди Дня журналіста Подяками нагороджені:
- Козицька Валентина Андріївна – Заслужений журналіст України;
- Устинова Валентина Миколаївна – член Спілки журналістів України.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, об’єктивне і багатогранне висвітлення подій Уманщини та з нагоди Дня журналіста також відзначено Подяками представники влади, які безпосередньо займаються взаємодією з громадськістю і засобами масової інформації: Бендовську Людмилу Олексіївну та Гайду Дану Михайлівну.

День журналіста відзначається згідно з Указом Президента від 25 травня 1994 року щорічно 6 червня. Саме в цей день 1992 року Спілка журналістів України була прийнята до Міжнародної федерації журналістів, яка є найбільшою в світі організацією професійних працівників ЗМІ. Розвиток незалежних мас-медіа вважається показником демократичності суспільства. Водночас, журналісти зобов’язані дотримуватися норм професійної етики. За той вплив, який представники ЗМІ мають на громадськість і громадську думку, їх називають четвертою владою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь