Завдяки пильності працівникам ТСЦ та фахівців Експертної служби в черговий раз виявлені проблемні автомобілі

Дата: 16.07.2020 08:25
Кількість переглядів: 805

Фото без опису11 липня до сервісного центру № 7142 звернувся житель Христинівського району з метою перереєстрації автомобіля ЗАЗ SENS.  У результаті перевірок поданих документів було виявлено, що автомобіль знаходиться в розшуку, орієнтування – зникнення транспортного засобу з місця скоєння ДТП.

14 липня відбулася схожа ситуація. Відвідувач ТСЦ подав документи  на реєстрацію автомобіля  VOLKSWAGEN PASSAT, який був придбаний за договором купівлі-продажу в торгівельній організації. Під час огляду транспортного засобу фахівцями експертної служби та адміністратором ТСЦ виявлено, що номер кузова змінено шляхом перебивання.

Працівниками територіально сервісного центру було викликано оперативну групу Уманського ВП ГУНП в Черкаській області, якій  передано затримані автомобілі з матеріалами для подальшого  вирішення питання.

Сервісні центри МВС звертають увагу громадян: будьте пильними при купівлі транспортного засобу. Нерідко люди дізнаються, що їх автомобілі, які були придбані за довіреностями, договорами оформленими не в ТСЦ та не пройшли перевірку експертами, мають підроблені (сфальсифіковані) реєстраційні документи, номерні знаки, ідентифікаційні номери агрегатів тощо.

Аби не потрапити у подібну ситуацію обов’язково звертайтеся за отриманням професійних послуг до сервісних центрів МВС, адже без відповідного фахового досвіду виявити підробку неможливо.

 

                             ТСЦ №7142 РСЦ  ГСЦ МВС в Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь