Світлана Волошенюк ознайомилася з роботою ТОВ «Берестівець»

Дата: 17.07.2020 18:28
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуГолова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк здійснює робочі поїздки на сільськогосподарські підприємства району. Одне з відвіданих цими днями підприємств –  ТОВ «Берестівець».

ТОВ «Берестівець» з 2019 року очолює Олександр Чекаленко. Молодий керівник продовжує славні традиції свого покійного батька, Заслуженого працівника сільського господарства, Почесного громадянина Уманського району, депутата багатьох скликань районної ради, за сприяння якого село Берестівець отримало статус найкращого села Черкащини – Чекаленка Василя Івановича.
Господарство, яке є основним орендарем в Берестівці, спеціалізується на зерновиробництві та свинарстві. Має понад 1600 га ріллі в обробітку, а середньорічне поголів’я свиней досягає 700 голів. Середньорічна чисельність працюючих на підприємстві – 90 осіб, середній рівень зарплати – понад 11 тис. грн у місяць.
Під час спілкування з головою райдержадміністрації Світланою Волошенюк керівник ТОВ «Берестівець» Олександр Чекаленко розповів, що підприємство готове до жнив, з 20-х чисел липня почнуть збирати озиму пшеницю. Також  на полях господарства засіяно кукурудзу і соняшник.
Цікаво, що ТОВ «Берестівець» має демонстраційні поля, на яких вирощуються різні сортові культури у співпраці з провідними виробниками насіння.
Підприємство постійно опікується соціальною сферою села Берестівець. Наразі за його підтримки облаштовується волейбольний майданчик, проводяться ремонтні роботи в сільській школі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь