Жнивує ФГ «Агрофірма Базис»

Дата: 17.07.2020 18:47
Кількість переглядів: 1175

Фото без описуСприятливі погодні умови аграрії Уманщини уже сповна використовують для збирання ранніх зернових. Так, ФГ «Агрофірма Базис» уже збирає озиму пшеницю, перші машини заїхали в тік, і також приступили до збирання ріпаку. Як проходить жнивна кампанія та загалом, чим живе господарство, цікавилась голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк.

Очолює ФГ «Агрофірма Базис» Заслужений працівник сільського господарства, почесний громадянин Уманського району, який має численні відзнаки за заслуги перед Уманщиною, Володимир Осадчий. Саме під його керівництвом протягом 36 років сільськогосподарське підприємство села Кочубіївка пройшло успішний шлях реформування, весь час займаючи лідерські позиції в аграрній сфері району.

Сьогодні агрофірма має в обробітку біля 3 тис. га в селах Кочубіївка та Городецьке. Суворо дотримуються системи сівозміни, мають багато культур зернової та кормової груп.  У співпраці з провідними фірмами насінництва заклали демонстраційні поля із пшеницею, кукурудзою та соняшником.

Поряд з рослинництвом, тут активно розвивають і тваринництво: скотарство, свинарство і в останні роки – вівчарство. Зокрема, поголів’я ВРХ становить понад 660 голів, свиней – 700.

ФГ «Агрофірма Базис» велику увагу приділяє підтримці соціальної сфери, особливо Володимир Осадчий опікується спортом, фінансує футбольні команди. За підтримки підприємства відновлено стадіони в Кочубіївці та Городецькому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь