Проведено засідання районної комісії у справах альтернативної (невійськової) служби

Дата: 28.07.2020 10:39
Кількість переглядів: 1373

Сьогодні, 28 липня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького відбулось засідання районної комісії у справах альтернативної (невійськової) служби.

Фото без опису

На розгляд комісії виносилось питання направлення для проходження альтернативної (невійськової) служби Загоруйка Богдана Сергійовича, 2000 року народження та Харькова Андрія Олександровича, 2000 року згідно поданих заяв.

Секретаря комісії Лариса Шнира проінформувала членів комісії про те, що Загоруйко Б.С. відповідно довідки Уманського об’єднаного міського військового комісаріату від 27.07.2020 №2/499  визнаний придатним до військової служби за станом здоров’я (протокол засідання призовної комісії від 07.07.2020 №30) та Харьков А.О. відповідно довідки Уманського об’єднаного міського військового комісаріату від 27.07.2020 №2/500 також визнаний придатним до військової служби за станом здоров’я (протокол засідання призовної комісії від 15.06.2020 №14).

Фото без опису Фото без опису

Заслухавши Богдана Загоруйко та Андрія Харькова комісія вирішила відповідно до Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу (із змінами) та  Положення про порядок проходження альтернативної (невійськової) служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.1999 №2066 направити Загоруйка Б.С. проходити альтернативну (невійськову) службу в КП «Уманське РЕУ №3» на посаді електрика ІІІ розряду, та Харькова А.О. проходити альтернативну (невійськову) службу в КП «Уманьводоканал» на посаді електромонтера з ремонту та обслуговування обладнання КНС «Челюскінців».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь