відбулось засідання комісії з питань містобудівної діяльності району

Дата: 30.07.2020 11:09
Кількість переглядів: 592

Сьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького відбулось засідання  комісії з питань містобудівної діяльності району.

Фото без опису

За результатами засідання комісії було затверджено детальний план території з метою розміщення пекарні в селі Паланка та сонячної електростанції в адміністративних межах Дмитрушківської сільської ради  за межами села Собківка.

Фото без опису

Розглянуто питання, щодо виготовлення детального плану території для розміщення виставочно-торгівельного центру на території ПОСП «Уманський тепличний комбінат»  в адміністративних межах Родниківської сільської ради. В даному виставочно-торгівельному центрі будуть реалізовувати продукцію комбінату та продукцію фермерських господарств Уманського району. В результаті обговорення комісією даного питання було надано дозвіл на виготовлення детального плану території під розміщення даного об’єкту.

Фото без опису

Крім того було розглянуто питання щодо надання дозволу на розроблення детального плану території під розміщення магазину-кафе, мийки самообслуговування, шиномонтажу, зарядки для електромобілів в адміністративних межах Родниківської сільської ради. За результатами розгляду з урахуванням того, що дана земельна ділянка розташована при в’їзді в місто Умань комісією було вирішено надати замовником декілька варіантів ескізних розробок розміщення об’єктів на даній території на наступне засідання комісії.

Фото без опису

Одним із питань порядку денного комісії було надання дозволу на виготовлення детального плану території щодо розміщення заводу по переробці насіння соняшника в адміністративних межах Полянецької сільської ради. Передбачається виготовлення олії до 100 тон на добу, орієнтовна кількість робочих місць - 30. За результатами розгляду даного питання комісією прийнято позитивне рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь