Відбулося засідання земельної комісії

Дата: 04.08.2020 17:26
Кількість переглядів: 842

4 серпня відбулося засідання комісії райдержадміністрації по вибору, вилученню (викупу) і наданню земельних ділянок, яке провела голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк. На розгляд виносилося питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності, розмішеної в адміністративних межах Ропотуської сільської ради Уманського району.

Фото без опису

Як розяснив представник заявника, цільове призначення земельної ділянки площею 0,9513 га змінюється з «ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства». Це необхідно для подальшого будівництва нової автогазозаправної станції. За втрату сільськогосподарської землі законодавство України передбачає відшкодування до місцевих бюджетів.

Розглянувши та обговоривши заяву, комісія надала погодження на затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.

Голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк відзначила велику важливість проектів зі створенням нових робочих місць та, водночас, звернулася до представника інвестора з проханням розглянути можливість реєстрації майбутнього об’єкта саме на Уманщині, щоб податки на доходи надходили власне до наших місцевих бюджетів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь