Держава купує житло дітям-сиротам

Дата: 10.08.2020 14:38
Кількість переглядів: 1069

Фото без описуПитання підвищення рівня життя населення, а особливо дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа є одним із пріоритетних завдань нашої держави.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 877 від 15.11.2017 діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та особи з їх числа мають право отримувати субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла.

На виконання цієї постанови у 2018 році за кошти державної субвенції придбано будинок у селі Паланка Уманського району як соціальне житло для 3 дітей-сиріт.

За кошти субвенції минулого року ще 3 категорійних дітей, жителі Уманського району, отримали ключі від довгоочікуваних квартир та відсвяткували новосілля.

Згідно змін, внесених до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року  № 515 до "Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа", службою у справах дітей районної державної адміністрації сформовано та затверджено загальний список дітей, які перебувають на квартирному обліку та чекають на виділення грошової компенсації для придбання житла за рахунок державної субвенції у 2020 році. 

Дякуємо державі за  турботу про дітей, на долю яких випало чимало життєвих випробувань!  

 

Служба у справах дітей Уманської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь