Проведено нараду з керівниками силових структур району

Дата: 19.08.2020 16:12
Кількість переглядів: 622

18 серпня на черговій координаційній нараді з керівниками силових структур району головою райдержадміністрації Світланою Волошенюк  розглянуті наступні питання:

1. Про події за звітний період. 

2. Про організацію громадської безпеки у районі  під час масового паломництва брацлавських хасидів до м.Умань для святкування Рош-Гаана.

3. Про встановлення дорожніх знаків на пішохідних переходах в адмінмежах району.

Фото без опису

На території району найбільший відсоток серед злочинів становлять крадіжки індивідуального майна. У сфері пожежної безпеки, на жаль, як і раніше, лідирують пожежі сухої трави, пожнивних рештків, що відбуваються унаслідок навмисних підпалів. Матеріали щодо адміністративних та кримінальних правопорушеннях розслідуються правоохоронними органами.

У ході наради голова райдержадміністрації звернула увагу правоохоронців на проблему руху великовагового транспорту. Районною державною адміністрацією, органами місцевого самоврядування докладено великих зусиль та вкладено чималі кошти у проведення ремонту доріг місцевого значення, комунальних доріг, у той час як перевантажені багатотонні машини руйнують це покриття. Світлана Анатоліївна наголосила на тому, що обмеження руху транспорту при високих температурних показниках, а також за вагою вантажу має здійснюватись на усіх дорогах, незважаючи на їх категорію. На водіїв-порушників та власників вантажу мають накладатись штрафи, що відповідають рівню завданої шкоди.

Частина наради була присвячена розгляду питання забезпечення готовності сил і засобів району до забезпечення охорони громадського порядку на території району у період паломництва брацлавських хасидів. Водночас, голова райдержадміністрації висловила сподівання, що уряд прийме виважене рішення про цьогорічне святкування Рош-Гашана за участю іноземних громадян на території м.Умань, адже м.Умань та Уманський район тісно взаємопов’язані соціальними та культурними зв’язками. І при значному погіршенні епідситуації у місті, очікувано з’являться відповідні проблеми і в районі. Допоки триває надзвичайна ситуація по COVІD-19, в’їзд іноземних громадян має бути обмеженим та регламентуватися протиепідемічними вимогами, що передбачають обов’язкову самоізоляцію та тестування новоприбулих. 

Наприкінці наради Світлана Анатоліївна підкреслила важливість співпраці усіх структур, територіальних підрозділів міністерств та відомств з питань забезпечення охорони громадського порядку та громадської безпеки на території району.                                                                                                                               

Сектор  з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації

                                           

  

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь