Засідання комісії РДА з питань захисту прав дитини

Дата: 20.08.2020 16:57
Кількість переглядів: 954

Голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк провела засідання комісії з питань захисту прав дитини за участі представників територіальних громад та інших зацікавлених осіб.

На розгляд виносилося вісім питань, серед яких:  

- про встановлення опіки над дитиною;

- про надання дозволу неповнолітньому на підписання договору для отримання в дар земельної ділянки;

- про надання дозволу на укладення договорів про припинення права на аліменти для дитини у звязку з передачею права власності на нерухоме майно.

Своїм рішенням комісія надала дозвіл на влаштування двох дітей на виховання до дитячого будинку сімейного типу Рудників у с. Громи. Принагідно, голова РДА Світлана Волошенюк подякувала вихователям за їхню надзвичайно важливу працю та висловила підтримку у вирішенні проблемних питань.

Також комісія розглянула заяви від батьків про доцільність та строки зарахування дітей на цілодобове перебування у КЗ «Ладижинська спеціальна школа Черкаської обласної ради», КЗ «Бабанська спеціальна школа Черкаської обласної ради», КЗ «Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради» та КЗ «Шполянська санаторна школа Черкаської обласної ради».

Захист дітей у період карантину вимагає їх соціального обмеження, тож частина вихованців спеціальних закладів наразі перебуває лише на денному навчанні. Проте, є багато випадків, коли чи то здоров'я дітей, чи відстань до дому змушують все ж таки залишатися на цілодобовому перебуванні. Вислухавши аргументи керівників цих закладів, комісія надала відповідні погодження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь