На координаційній нараді райдержадміністрації підсумували результати своєї роботи керівники районних структур

Дата: 02.07.2019 16:02
Кількість переглядів: 1004

2 липня голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко провів розширену координаційну нараду за участю голови районної ради Оксани Супрунець, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та керівників територіальних органів виконавчої влади. На нараду також запрошувалися голови об’єднаних територіальних громад, сільські (селищний) голови, старости населених пунктів, представники силових структур.

Фото без опису

Перше питання порядку денного – виконання бюджету району за І півріччя 2019 року. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк доповів, що за звітний період обсяг дохідної частини загального фонду місцевих бюджетів району по власних та закріплених доходах склав 46,9 млн грн, що становить 120,5 % до плану. Понадпланових надходжень – 7, 9 млн грн.

За результатами розгляду та детального обговорення цього питання очільник району Євгеній Данченко доручив активізувати шляхи наповнення бюджету району, зокрема працювати над збільшенням податку з доходів фізичних осіб – дивідендів від оренди земельних часток – паїв.

Про результати роботи за перше півріччя та плани на друге доповіла головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська. Зокрема, наразі в медичному закладі активно працюють над створенням ангіографічного відділення. Уже закуплено найголовніше додаткове обладнання для облаштування відділення, на що спрямовано 4 млн грн (кошти обласного бюджету). Оголошено тендер на проведення капітального ремонту необхідної частини ЦРЛ на суму 5,8 млн грн (обласний бюджет). На початку липня заплановано розпочати реконструкцію зовнішніх мереж електропостачання.

Окрім того, уже незабаром найближчим часом потрібно провести ремонт частини даху лікарні. За виділені на це кошти голова Уманської РДА Євгеній Данченко подякував сільським головам сіл Фурманка, Шарин, Родниківка та Полянецьке.

Що було зроблено по КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради у І півріччі 2019 року, розповів директор Олександр Новаківський. Зокрема, від зазначив, що було закуплено та встановлено обладнання по КНП «ЦПМСД» на загальну суму 163008грн, а саме: комп’ютери в комплекті – 3 шт., багатофункціональні пристрої – 6 шт., ноутбуки – 4 шт., системний блок в зборі – 1шт., електрокардіограф – 1 шт. Також виконано поточні  ремонти: ФП с. Вільшана Слобідка на загальну суму 32 тис грн, АЗПСМ с. Сушківка – 17 тис грн, ФП с. Степківка – 11 тис грн, ФП с. Доброводи – 7 тис грн, ФП с. Піківець – виконано ремонт із заміною підлоги, вікон, дверей  на загальну суму  125 тис грн.

Про підсумки роботи відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за червень 2019 року розповів начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар. Проведено тендери на закупівлю: ноутбуків для навчання учнів у «Новій українській школі» для 1 класів на суму 320 722 грн; комп’ютерного обладнання для кабінету інформатики Дубівського НВК – 286 080 грн; комп’ютерного обладнання для кабінетів біології, фізики, хімії, географії – 340 480 грн; кабінету «Захисту Вітчизни» - 112 700 грн. Також оголошено тендер на придбання шкільного автобуса на умовах співфінансування 50/50.

Борис Борисович подякував сільським головам, які уже виділили кошти на придбання предметів і матеріалів на проведення поточного ремонту шкіл, а саме 313 тис. грн. Додав також, що Дмитрушківська і Ладижинська ОТГ незабаром планують виділити кошти на ремонт своїх закладів освіти. У найближчих планах – приступити до ремонту спортивної зали, харчоблоку і фасаду Бабанської ЗОШ. І звісно, по школах проводиться комплекс заходів щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

«Наші зусилля мають бути зосереджені на тому, щоб діти пішли у школи 1 вересня в оновлені кабінети, з належним ремонтом та покращеною матеріально-технічною базою. Якісне виховання та навчання підростаючого покоління – це одне з найголовніших завдань», - підсумував голова райдержадміністрації Євгеній Данченко.

На цьому наголосила і голова районної ради Оксани Супрунець, яка також в ході наради підняла питання щодо підвищення якості автобусного перевезення по району та забезпечення сіл Інтернетом належної якості.  

Окрім  того, на нараді були розглянуті питання про проведення ремонтних робіт на автошляхах району, про обслуговування ліній електропередач в Уманському районі, підсумки призову на строкову військову службу та службу за контрактом. Цікаво для присутніх було почути про зміни в пенсійному законодавстві, які вступили в силу з 1 липня 2019 року.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь