Перспективи розвитку госпітального округу в Уманському районі обговорено з громадськістю

Дата: 09.11.2017 16:06
Кількість переглядів: 1088

8 листопада в Уманській центральній районній лікарні відбулося засідання Громадської ради при Уманській райдержадміністрації під головуванням Чорномаз Т.О. Для участі в засіданні були запрошені голова Уманської райдержадміністрації Данченко Є.М. та  голова Уманської районної ради Супрунець О.А. Громадська рада обговорила питання створення Західного госпітального округу Черкаської області.

На засіданні ради виступила головний лікар центральної районної лікарні Добрянська Інна Іванівна, яка довела до відому присутніх стратегічний план розвитку закладу на 2018-2020 роки та наголосила, що пріоритетом роботи закладу є надання якісних медичних послуг. І з метою досягнення цієї мети був розроблений стратегічний план розвитку Основними стратегічними напрямками лікувального закладу є: кваліфіковані фахівці, сучасне діагностичне обладнання та якісні умови перебування пацієнтів.

Голова Уманської районної державної адміністрації Данченко Євген Михайлович підтримав ініціативу членів Громадської ради щодо обговорення питання створення Західного госпітального округу та зазначив, що пріоритетним напрямком роботи райдержадміністрації є покращення медичного обслуговування населення, яке визначено на першому місці в Стратегічному плані розвитку району на 2018-2020 роки.

Євген Михайлович зазначив, що в період реформування медичної галузі, головним завданням для роботи в лікувальних закладах є залучення молодих фахівців, які в свою чергу потребують забезпечення їх житлом. У 2018 році в Уманську центральну районну лікарню приступлять до роботи 12 молодих фахівців, які навчалися за державні кошти. І сьогодні одним з першочергових завдань керівництва району є забезпечення молоді житлом.

Підсумовуючи свою промову, Євген Михайлович зазначив, що в здоровій конкуренції закладів охорони здоров’я завжди переможуть люди.

Супрунець Оксана Анатоліївна, голова Уманської районної ради, наголосила, що пріоритетним напрямком роботи керівництва району завжди була фінансова підтримка центральної районної лікарні, яка була спрямована на придбання сучасного медичного обладнання, лікарських засобів та продуктів харчування. Адже надання якісних медичних послуг жителям району є головним пріоритетом. Також Оксана Анатоліївна зазначила, що депутатський корпус районної ради буде і надалі підтримувати лікарню вже в новоствореному Госпітальному окрузі, адже 300 тис. жителів округу мають бути забезпечені якісними медичними послугами.

І на завершення засідання члени Громадської ради провели голосування кандидатів від Уманського району з метою делегування до Західного госпітального округу, члени якого і будуть визначати якого рівня мають бути лікарні округу.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь