Населення району просять утриматися від виїзду на вулиці

Дата: 18.01.2018 16:08
Кількість переглядів: 804

Фото без описуУвага всім! У зв’язку зі значним ускладненням погодних умов на території Уманського району з метою попередження можливих аварійних ситуацій та нещасних випадків місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Уманської райдержадміністрації звертається до громадян із проханням бути обережними під час перебування на вулиці, а саме: намагатися не ходити попід розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Водіїв закликаємо зважати на погодні умови, бути максимально обережними на автошляхах і дотримуватись правил дорожнього руху, а також, за можливості, зовсім утриматись від поїздок автотранспортом.

Необхідно проводити розчистку димовентиляційних каналів з метою запобігання отруєння чадним газом, дотримуватися правил безпеки під час використання пічного опалення та електронагрівальних приладів.

На даний час працює районний штаб з ліквідації наслідків негоди. Здійснюється робота з розчищення доріг, в першу чергу – трас міжнародного значення Київ-Одеса та Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, у другу – шляхів регіонального та  місцевого значення. В населених пунктах району силами сільгоспвиробників проводиться розчистка доріг комунальної власності.

На період сильних морозів у районі функціонують стаціонарні пункти обігріву!

Пункти діють на базі 50 адмінбудівель сільських (селищної) рад, 15 медичних закладів, 1 закладу соціального захисту. Усього 66 пунктів. З них 2 цілодобових – центральна районна лікарня, Рижавське стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району.

Просимо уникати паніки та уважно слухати повідомлення у засобах масової інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь