В Черкаській області знято обмеження на рух вантажівок та громадського транспорту автодорогами М-05 Київ – Одеса та М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка

Дата: 23.01.2019 16:11
Кількість переглядів: 791

Служба автомобільних доріг у Черкаський області повідомляє, що тимчасове обмеження руху вантажного та громадського пасажирського транспорту, яке було введене на автодорогах загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса (км 143+009 - км 237+108) та М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (км 518+697- км 584+222), станом на 14 годину 23 січня знято.

Тимчасове обмеження руху вантажного та громадського транспорту на автодорогах М-05 Київ – Одеса та М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка було введено з 10.30 23 січня для упередження виникнення ускладнень дорожнього руху.

Фото без опису

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв утриматися від поїздок на власному авто на час негоди. Бережіть себе та не будьте байдужими до інших учасників руху, які потрапили у складну ситуацію.

Водії, будьте обачними та обережними, вирушаючи в дорогу за таких погодних умов. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, обирайте помірну швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції. А також враховуйте особливості та стан транспортного засобу і дорожнього покриття, уникати будь-яких ризикованих маневрів.

Під час роботи снігоприбиральної техніки, водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Краще запобігати виникненням надзвичайних ситуацій. Будьте уважні та обережні.

За інформацією САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь