Проведення творчого звіту у Собківському СБК «Дарую вам пісню»

Дата: 23.04.2018 16:25
Кількість переглядів: 796

В Уманському районі стартували творчі звіти сільських будинків культури та сільських клубів.

Таких заходів завжди з нетерпінням очікують і глядачі, і самі аматори. Адже це привід презентувати всі свої мистецькі вміння та досягнення. Творчі звіти колективів художньої самодіяльності мають на меті покращення, розвиток і популяризацію аматорського мистецтва, виховання загальнолюдської культури, залучення людей до джерел народної творчості, і, головне, розвиток та виявлення талантів.

Перший звітний концерт відбувся 20 квітня у селі Собківка. Здавна славиться це село гарним жіночим співом, чистотою виконання та гармонійністю звучання вокальних творів. Тому пісень протягом заходу на сцені було багато, одна від одної кращі. Приз Катерина, Шмирко Катерина, Аркуша Юлія, Сніцарук Наталія – сольно виконали ряд пісень на українську тематику. Тепло зустріли глядачі вокальні колективи: жіночі - «Вишиванка», «Орхідея» та дитячий «Весняночка».

В яскравих костюмах та з гарним настроєм продемонстрували вихованці дитячого хореографічного колективу «ДНК» танцювальні номери. А родзинкою заходу став виступ драматичного гуртка. Карколомний гумор та щира гра акторів подарували вдячній публіці цілий букет позитивних емоцій.

Щиро дякуємо учасникам концерту за зустріч з мистецтвом, за подаровану глядачам невичерпну енергію та радість. Отож, успіхів їм, натхнення та наснаги!

 

За інформацією  РЦКіД

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь