На Уманщині розпочато весняну призовну кампанію

Дата: 10.04.2018 16:27
Кількість переглядів: 818

Відповідно до наказу Міністра оборони України, на строкову військову службу до Збройних Сил України 10 квітня відправилися Юрій Дідура з Краснопілки, Олександр Фоміченко та Андрій Іщенко з Пугачівки, Сергій Пономар з Дмитрушок, Іван Трохимчук, Назарій Костюк та Максим Симоненко з Яроватки, Роман Скоропад з Бабанки.

Проводжати призовників у військовий комісаріат прийшли їхні рідні та близькі, а також, за традицією, священик української православної церкви.

Привітати молодих обранців зі вступом на військову службу прибув і голова райдержадміністрації Євгеній Данченко. Очільник Уманського району звернувся до строковиків з напутнім словом, побажав опанувати військову спеціальність і на радість батькам повернутися здоровими та змужнілими чоловіками.

Фото без опису

Євгеній Михайлович виконав приємну місію – вручив призовникам годинники з українською символікою, які були придбані в рамках районної цільової програми „Призовна дільниця”, що спрямована на підняття престижу військової служби і передбачає проведення заохочення призовників із населених пунктів Уманщини.

За інформацією Уманського військового комісаріату, призовники проходитимуть військову службу спочатку в навчальних центрах, щоб отримати відповідні знання, а після цього будуть розподілені у військові частини постійної дислокації. І по закінченню служби вони матимуть змогу обрати військову професію чи вступити до військових навчальних закладів.

Відділ взаємодії з громадськістю апарату

Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь