Із 100-річчям Марію Халахур привітала районна влада

Дата: 15.05.2018 16:29
Кількість переглядів: 1037

Приємно, що ще є на території Уманського району люди стійкі до будь-яких життєвих негараздів. Переживши голод, війну, колективізацію, важкі роки післявоєнної відбудови, становлення незалежної України 15 травня 2018 року святкувала своє 100-річчя Халахур Марія Михайлівна.

До ювілярки на гостину завітали не лише рідні, а й представники районної влади, щоб засвідчити свою повагу, а саме керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк та голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

Фото без опису

Вони побажали шановній ювілярці міцного здоров'я і довгих літ життя, вручили подарунки та почесну грамоту за мужність і самовідданість, проявлені під час Другої світової війни, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 100-річчя від дня народження.

Народилася Марія Михайлівна в селі Коржова в сім’ї колгоспників Михайла та Хими Кучеренко. В сім’ї зростало двоє дітей. Батьки були розкуркулені, так як тримали в господарстві корову та двоє коней. На той час вважалось, що це заможна родина.

Чоловік пані Марії Захар загинув на фронті в роки Другої світової війни. Після війни вона працювала ланковою на ланці та відбудовувала рідне село. На даний час проживає біля доньки Галини за станом здоров’я в селі Кочержинці.

Виростила ювілярка трьох дітей, має внуків і вже дорослих правнуків, які для неї є найбільшим скарбом.  

Попри свій вік, Марія Михайлівна – самостійна та сповнена енергії. Їй судилося не тільки вижити в буремні роки, а й дочекатися такого особливого поважного ювілею. Тож  сьогодні вона є багатою людиною: не на статки, а на роки, велику люблячу родину та, звісно, спогади, у яких – ціла епоха.

Фото без опису

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь