Для працівників сільських рад провели семінар з актуальних питань

Дата: 07.06.2018 16:43
Кількість переглядів: 735

5 червня 2018 року управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації взяло участь в семінарі-навчанні з секретарями сільських та селищної рад району.

Спеціалісти управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації розповіли про зміни щодо порядку призначення або перепризначення субсидій згідно Постанови Кабінету Міністрів України № 329 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1022». Присутніх поінформували про нові правила заповнення Заяви та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії та якою впроваджено оновлений порядок надання житлових субсидій з 1 травня 2018 р.

Учасників семінару ознайомили з порядком наданням пільг незахищеним верствам населення, психологічної реабілітації та професійної адаптації учасникам антитерористичної операції, із змінами в порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації пільгових категорій громадян, які передбачають запровадження адресного підходу до забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, та нового механізму їх фінансування за принципом «гроші ходять за людиною».

Метою проведення семінару було опрацювання усіх нововведень і виокремлення проблемних питань. Це дозволить максимально успішно реалізувати оновлену програму субсидій та пільг в районі.

Фото без опису

За інформацією управління праці та

соціального захисту населення райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь